Dagens budskap

Hej

Detta med att släppa taget är svårt ibland. Frågan är varför du måste ha kontroll o förändrar det någonting egentligen? Det finns aldrig några garantier.. för vi har den fria viljan som kan förändra allt. Att släppa taget betyder inte att du ska glömma personen, men släppa behovet av kontroll om vad, hur, när och varför 🙂
Kanske kommer ditt behov av att behöva veta o kontrollera från din barndom eller någon annan upplevelse i ditt liv. Jobba med detta så att du kan njuta o vara mer i nuet. Det är svårt, jag vet. Det finns så många mirakler när du tar dagen som den kommer <3 Överraska dig själv.

Dagens budskap

Vad vill du att denna dag ska bestå av o hur ser du bäst till så att du får en gnutta av det du vill o behöver idag.. ta en timme för våra dig själv o gör något för själen. Fira dig själv. Älska dig själv.

Du behöver stå upp för dig själv mer, sätta gränser och inte säga ja till saker du helst skulle vilja säga nej till. Det är viktigt att du är snäll mot dig själv och tar hand om dig själv. Kompromissa behöver vi alla, men att bli överkörd nej. Så var sann mot dig själv och stå upp för dig själv.

Klarhet gällande en situation. Ett överraskande besked eller meddelande kommer din väg som beslyser en situation vilket ger dig mer klarhet över hur du ska gå vidare och om du ska gå vidare med detta överhuvudtaget. Alla missförstånd reds ut.

Kram Erika

 

Höstläggning (september o oktober) 150 kr
Kärleks/relationsläggning 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Tvillingsjäl healing 20 min 170 kr
Specialare! Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.
Erikas kristall läggning 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig (tarotangelslove@yahoo.com)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *