Dagens budskap

Hej fina <3

Hoppas du mår bra i sommaren och verkligen njuter nu denna dag i värmen. Jag ska ut en sväng idag igen och krama träd och bara vara ute och hämta energi. Sömnen är ju sisådär igen, men det blir bättre. I helgen ska jag vila och hoppas du gör detsamma speciellt om du börjat jobba efter semestern så kan det vara skönt att bara vara <3

Dagen budskap

Du har en person i ditt liv som du verkligen känner att du måste vara tillsammans med. Du kan inte tänka dig ett liv utan hen och bara tanken vid det får dig att känna panik. Det finns ett starkt band mellan er och du känner dig trygg och älskad i hens närhet.

Någon ska flytta, inte jättelång med en bit och det kan vara så att du har blivit trött på stan och drar till landet eller mer utanför stan ialla fall till lugnet. Det kan också vara så att saker och ting börjar röra på sig och en ny möjlighet har kommit till dig som kräver en flytt.

Du försöker bygga upp något från start och du gör verkligen ditt bästa för att nå dit du vill. Det ser ut som om du verkligen vet vad du vill och du vill verkligen lyckas denna gång. Du är envis och bestämd. Ingen kan få dig att ändra ditt beslut.

Kram Erika

Höstläggning (septemeber o oktober) 150 kr
Kärleks/relationsläggning 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Tvillingsjäl healing 20 min 170 kr
Specialare! Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig (tarotangelslove@yahoo.com)

 

9 svar på ”Dagens budskap

  1. Hej. ALLT stämmer in i mitt liv idag -flyger hem till Estland mm
    Du är min språkrör med Universum
    Ljus och kärlek till dig

  2. Hej
    Detta om att ha någon man känner sig trygg och älskar, om man inte har någon just nu kan det vara så att det finns nära? MED tanken på energi och sånt ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *