Dagens budskap

Hej fina <3

I förrgår när jag tittade på en live på Facebook så kom det lite besök från andevärlden. En man med smala ögon, avlång näsa o ovalt ansikte. Han hade dött av ett knivhugg mot bröstkorgen, ramlat och slagit huvudet för han blödde vid den vänsta tinningen. Jag är aldrig rädd utan känner mig alltid så lugn.

Igår var det också dagen då min pappa dog.. 9 dagar efter hans födelsedag. Allt gick så fort.. han dog inom en vecka och jag hann inte hem till Sverige för att säga hejdå. Det plågade mig lääänge, men inte längre för han finns med mig och hjälper mig <3

Dagens budskap

Du väntar på att saker och ting ska hända och det kommer till dig snart så håll ut. Ha tillit och visualisera. Ge inte upp på dina drömmar eller mål vad det än gäller. Det kan vara så att du fundera på att starta eget också och du kommer få klarhet eller mer svar efter semestertider.

Någon är väldigt långsam då jag känt av denna energi ett tag och det handlar om ett meddelande som kommer din väg. Du kommer få vet sanningen ialla fall för denna person är inte rädd för att säga sanningen.

Kram Erika

Sommarläggning (augusti o september) 150 kr
Höstläggning (september, oktober, november) 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Kärleks/relationsläggning 150 kr
Just nu! Tvillingsjäl coachning 170 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig.

Vid intresse skicka mejl tarotandangels@yahoo.com eller kontakta mig på FB Tarot and Angels

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *