Dagens budskap

Hej fina <3

Det känns som om allt går i ett här men det är ju härligt. Idag blir det lunch med en god vän. Sedan blir det att skriva om själsliga kontrakt i min grupp. Jag har några läggningar jag ska skicka iväg också, men sedan ska jag ta det lugnt och vara lite ledig. Jag känner att jag behöver det pga att det är väldigt intensiva energier och lite sömn.

Dagens budskap

Det är viktigt att du tror att allt är möjligt. Ge inte upp! Du kommer få en överraskning i helgen. Något oväntat. Väldigt spännande. Söndag är en speciell dag för många.

Två ex kan kontakta dig under de kommande dagarna. Energierna har varit sådana ett tag så något är på väg helt klart. Ett meddelande från en yngre (ålder eller beteende) ärlig och väldigt rak person och så ett meddelande från en yngre envis och passsionerad person. Det finns inget rätt eller fel utan lyssna inåt på hur du ska göra om du nu ska göra något alls.

Det ser ut som många av er är väldigt känslomässiga och ur balans på något sätt. Det är bara tillfälligt och går över. Se till att jorda dig och acceptera känslorna. Stanna i det som är även om det är obekvämt, men det finns en mening med det.

Nystart – jobb eller förhållande. Detta är något långvarigt och stadigt så alltså inte något tillfälligt.

Någon får kontakt med sin tvillingsjäl väldigt plötsligt och oväntat. Detta kommer få dig att ramla av stolen för det är något du aldrig trodde skulle hända nu eller ens i detta liv.

Kram Erika

Sommarläggning (augusti o september) 150 kr
Höstläggning (september, oktober, november) 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Kärleksläggning 150 kr
Just nu! Tvillingsjäl healing (tidsbokning) 170 kr
Just nu! Tvillingsjäl coachning 170 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig.

Vid intresse skicka mejl tarotandangels@yahoo.com eller kontakta mig på FB Tarot and

6 svar på ”Dagens budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *