Dagens budskap

Hej fina <3

Jag hinner visst med ett litet inlägg idag också <3 Jag har varit hos psykologen igen och det är så skönt att gå dit tycker jag. Det är så mycket vi fortfarande inte pratar om såsom psykisk ohälsa även om det går framåt, men vi är inte i mål riktigt än. Jag har aldrig skämts för min ångest och kommer aldrig göra det heller. Det är klart jag önskar det såg annorlunda ut, men nu är det som det är. Ska använda mig av affirmationer igen nu ett tag. Glöm inte bort dig själv och älska dig själv precis såsom du är. Du duger precis som du är <3

Dagens budskap

Ett meddelande från någon som är lite flörtig och inte riktig är så seriös som du önskar kan skapa frustration hos dig då du är intresserad av denna person, men ni har inte samma mål då hen är mer intresserad av en tillfällig förbindelse eller sex (jag skriver som det är)
Det kan även vara så att du har en sexuell relation med en yngre person eller kemi med en yngre person, men se till att det är det som ni båda vill eller om du eller hen egentligen hoppas på mer.

Nystart för några av er idag eller till helgen. Det är viktigt att du gör det som känns rätt för dig och att du är dig själv. Det blir bäst då. Det ser ut som om det kan bli en utmaning även om det är något du önskat länge.

Lycka och framgång när det gäller kärlek och romantik – så härligt. Du kommer må bra och bara stråla av lycka. Du är så glad att du nästan spricker <3

Kram Erika

 

Sommarläggning (augusti o september) 150 kr
Höstläggning (september, oktober, november) 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Kärleksläggning 150 kr
Tvillingsjäl healing (tidsbokning) 170 kr
Tvillingsjäl coachning 170 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig.

Vid intresse skicka mejl tarotandangels@yahoo.com eller kontakta mig på FB Tarot and

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *