Dagens budskap

Hej fina <3

Jag har öppnat en liten shop på Facebook (https://www.facebook.com/erikascrystals/) där jag säljer smycken, stenar, kristaller, rökelse och annat smått och gott. Välkommen att titta in där.

Det är så kul att kunna hjälpa så många av er genom läggningar, sittningar och andekontakt. Som sagt så gör jag allt på mitt sätt och inget som jag gör är “normalt” 😀 Jag lägger tarotkort på mitt sätt och använder till största delen mitt kronchakra. Det där med att öppna upp och stänga ner chakran har jag aldrig behövt :O

Snart kommer jag erbjuda healing till tvilingsjälar o par då jag känner att tvillingsjälar är en del av mitt kall <3

Dagens budskap

Så om någon behandlade dig felaktigt så kommer karma ta hand om denna person, eller om du befinner dig i en rättslig tvist så ser jag att det kommer bli fördelaktigt för dig så oroa dig inte. Allt blir bra.

Du tar en time out från en situation för att hämta energi och ta hand om dig själv vilket är klokt speciellt om det varit väldigt intensivt ett tag. Det är också bra att meditera för att stilla dina tankar och verkligen vara i nuet.

Två meddelanden kommer in idag eller de närmaste dagarna. De är båda från yngre personer och en av dessa meddelande kan handla om ett nytt jobb eller projekt. Det andra meddelandet kommer ge dig klarhet och kanske en tankeställare. Om det handlar om kärlek, se över vad du vill ha i ditt liv. Vilka egenskaper kommer bäst komplettera dig och vem får dig att må bra.

Kram Erika

Sommarläggning (augusti o september) 140 kr
Höstläggning (september, oktober, november) 170 kr
6, 12 månaders läggning ( allmänt o kärlek) 300/400 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Kärleks/Tvillingsjälläggning 150 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig.

Vid intresse skicka mejl tarotandangels@yahoo.com eller kontakta mig på FB Tarot and Angels

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *