Dagens budskap

Hej fina <3

Idag fyller min pappa år <3 Han finns med mig och min yngsta son pratar och ser honom <3 Jag saknar honom i hans fysiska kropp för jag kan inte krama honom mm  även om kärleken är densamma.
Sista gången jag såg honom så visste jag att det var sista gången, men vägrade erkänna det för det var för svårt och för jobbigt. Han var så fin och stöttande. Han trodde/tror på mig. Jag älskar dig pappa <3

Titta gärna in i min nystartade shop där jag säljer smycken, kristaller, stenar och lite annat smått och gott.
https://www.facebook.com/erikascrystals/

Dagens budskap

Du är bunden till någon och du känner en STARK dragning till denna person sexuellt, men själsligt. Du kan inte slita dig loss och det ser ut som om du inte riktigt vill heller. Frågan är bara om denna situation gör dig lycklig och om hen kan uppfylla och tillgodose dina behov på ett djupare plan. För någon handlar detta om en sexuell relation och dragning, men detta är inget djupare från hens sida.

Någon önskning uppfylls denna vecka och nästa vecka så ta emot. Detta kan handla om kärlek, arbete eller pengar. Det känns som om många väntat på att saker och ting ska hända, men nu kommer det äntligen till dig så ta emot <3

Kram Erika

IDAG! 2 frågor 80 kr.
Sommarläggning (augusti o september) 140 kr
Höstläggning (september, oktober, november) 170 kr
6, 12 månaders läggning ( allmänt o kärlek) 300/400 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Kärleks/Tvillingsjälläggning 150 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig.

Vid intresse skicka mejl tarotandangels@yahoo.com eller kontakta mig på FB Tarot and Angels

En reaktion på ”Dagens budskap

  1. Emma skriver:

    Deta styrker mig så tack ! Jag vet var är i från så att säga. Stämmer det jag med fot in. Gungat i evighet! Att Ska ta sån tid för killar fatta att hade rätt sen dag ett ! Men var för ung anser jag nu tid. När försökt när jag var mer redo. Var han själv som satt krokben återigen på sig själv. Jag har hittat min väg därför så tolkas det så som du skrev.. Är hellre öppensinad faktiskt , så får bli vilket som..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *