Dagens budskap

Hej fina <3

Igår kanaliserade jag och fick ge budskap till familjemedlemmar vilket alltid är så fint. Jag är så tacksam att jag kan få kontakt med andra sidan även om det inte var något jag ville från första början. När jag får andekontakt är jag alltid så lugn, men efteråt kan det kännas omvälvande. Jag får ju kropssliga förnimmelser och känner oftast av hur någon dog vilket kan vara rätt så obekvämt. Oavsett så är jag så tacksam att jag kan göra det jag gör.

Dagens budskap

Meddelanden står på agendan idag. Först så kan det handla om en yngre person som ger dig någon form av information gällande ett jobb. Detta är ett besked du väntat på ett tag och kanske tom började tappa tron på.

Du får klarhet i en situation och det kanske kändes som om du befann dig någon slags dimma förut men inte längre.  Denna klarhet handlar mer om kärlek och relationer. Nystart ser jag också.

Det ser bra ut idag. Inget “dåligt” eller svårt annat än din tillit. Det är viktigt att du tror på dig själv och lita på den inre vägledning du får.

Kram Erika

Sommarläggning 1 (juni, juli, augusti) 150 kr
Sommarläggning 2 (juli, augusti och september) 175 kr
Läggning ett ämne/två ämnen 150 kr/ 250 kr
Tvillingsjäl läggning 150 kr
6 månaders kärleksprognos 300 kr
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl (se ovan)

ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *