Veckans budskap

Hej fina <3

Det får bli veckans budskap istället för dagens budskap då jag åker bort på tisdag och kommer hem lördag. Detta är min första riktiga resa sedan min ångest, men eftersom min ångest blivit bättre vill jag fira genom att åka bort med en av mina närmaste vänner. Det är verkligen skönt att åka med någon som känner mig så väl och där vi kan vara oss själva bara <3 Guld värt. Vi ska ta det lugnt..titta runt, äta gott och njuta av värmen.
Jag har hört att detta är och blir en resa som är viktig på flera plan för mig så det ska bli spännande. Det blir något av en utmaning helt klart.

Det går fortfarande att boka läggningar men kommer inte kunna göra läggningarna förrän jag kommer tillbaka.
Erbjudandet om sommarläggningar kommer gälla denna vecka ut, men läggningen görs inte förrän i början på juni.

Jag önskar dig en magisk vecka med kärlek, glädje och värme <3 Må så gott och ha det så bra.

Veckans budskap

Oj vilken vecka.. Väntan, tålmodighet, avundsjuka, nystart, stabilitet och klarhet. Du väntar på att något ska komma din väg och du är nära målet nu. Om du funderar på att byta jobb eller starta eget så kommer du få besked angående detta inom kort.

Det ser också ut som om det kan finnas en del avundsjuka runt dig, antingen att du är avundsjuk på någon för du tycker den personen har det bättre eller mer än dig eller så är någon avundsjuk på dig och jämför sig med dig. Gör det bästa av det du har för nya möjligheter kommer till dig.

Du har manifesterat något i ditt liv som kommer till dig denna vecka och detta ger dig mer energi. Var tacksam för möjligheterna och för det som kommer till dig. Nu vet du att det funkar att manifestera olika saker och att du faktiskt kan det. Inga mer tvivel nu.

Stabilitet. lycka och äktenskap finns runt dig denna vecka. Det ser bra ut på kärleksfronten när det gäller partnerskap och likaså när det gäller ditt hem.

Du kommer få klarhet i en viss situation. Du upplever mental skärpa och klarhet. Du får nya tankar och idéer. Det inspirerar till nya sätt att leva och agera på. Rättvisa och sanning blir viktigt nu.

Kram Erika

Sommarläggning (juni, juli, augusti) 150 kr (sista veckan nu)
Läggning ett ämne 150 kr
Läggning två ämnen 250 kr
ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl (se ovan)

2 reaktioner på ”Veckans budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *