Wow vilken måndag!

Hej du fina läsare <3

Hoppas ni mår bra. Härligt med en ny vecka helt klart.. Nya möjligheter. Denna vecka ska jag jobba, och ta det lugnt då jag sover så dåligt.

Idag(söndag) var jag på hälsomässan i Rättvik där jag köpte lite grejer. Jag besökte också ett medium och gjorde en aurafotografering och fick vägledning vilket jag gillade väldigt mycket.

Budskap måndag

Det ser ut som om saker och ting börjar röra på sig. .Om du känt dig låst och som om saker och ting har stått stilla så kommer du se en förändring. Det kan också handla om att några av er planerar en resa eller flytt någonstans.

För andra av er handlar det om att ni träffar/t någon som verkligen ger er en känsla av att ni hittat hem och rätt. Ni känner er trygga med er partner och verkligen som om detta är något att investera tid på. Ni har träffat en själsfrände, och om ni inte gjort det än kommer ni att göra det. Det finns sådana energier kring er – härligt <3

Det finns också en nystart som leder till klarhet för några av er. Det kan handla om att det är en ny vecka och det finns vissa saker som ni kommer inse eller förstå denna dag/vecka vilket leder till klarhet och en känsla av frihet. Var noggrann med er kommunikation denna dag och vecka för att undvika missförstånd.

Denna dag/vecka ser verkligen bra ut så ta emot <3

Kram Erika

Erbjudande!
Påskägg: S 125 kr, M 150 kr eller L 200 kr
Stor läggning (allmän och kärlek – paketpris) 250 kr. Erbjudandet gäller 16/3-26/3
ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK <3
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl: chunchoon@yahoo.com

2 svar på ”Wow vilken måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *