Tecken och rörelse

Hej alla fina läsare <3

På söndag ska jag till Hälsomässan i Rättvik som besökare. Det ska bli väldigt spännande och se vad som händer där. Jag kanske stöter på någon av er där ..lova att ni kommer fram och säger hej.

Tack igen för att ni läser och följer min blogg och FB sida samt att ni hör av er till mig via mejl. Tack <3

Budskap idag fredag-söndag:

Det ser ut som om några av er kommer se tecken från era änglar och dessa tecken har en djup betydelse för dig så du vet exakt vad dem betyder. Många ser fjädrar som ett tecken medan andra kan känna en lukt från sin barndom som de förknippar med någon familjemedlem. Det är vikgit att du är uppmärksam så du inte missar tecknen och missförstå inte synkroniserade händelser som sammanträffande då det är budskap till just dig.

Du är redo att röra dig framåt. Alla dina tidigare erfarenheter har lett dig tillden här stunden. Du har studerat och vuxit andligt på många sätt. Det finns ingenting mer att göra. Du är redo att röra dig framåt och omfamna den person som du vet i ditt hjärta att du är menad till att vara. Världen och din omgivning väntar ivrigt på de bidrag som kommer av att du följer ditt livs mening. Du måste prioritera dig själv i den här situationen och det är dags att göra det som är rätt för dig. Om du är osäker så kan du också fråga din änglar om hjälp och stöd. De finns alltid med dig.

Må så gott <3

Kram Erika

Erbjudande!
Påskägg: S 125 kr, M 150 kr eller L 200 kr
Stor läggning (allmän och kärlek – paketpris) 250 kr. Erbjudandet gäller 16/3-26/3
ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK <3
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl: chunchoon@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *