Belöning o tecken

Hej du fina läsare <3

Jag hoppas du har haft en bra dag hitills. Här är det sjukstuga igen, men det är tur det går över för stora som små. För er som är intresserade kommer jag besöka Hälsomässan i Rättvik den 24-25/3 så vi kanske ses där då 🙂


Dagens budskap:
Det ser ut som om ni behöver ta det lugnt, vila och njuta av det som händer just nu för det ser ut som om några av er har fått någon slags utdelning/belöning för era gärningar/handlingar och attityd. Belöningen ser olika ut för olika personer och ibland kan det handla om att du får en present från en vän eller en partner eller så kanske du hittar den där perfekta resan du drömt om länge. Vad det än är så var öppen och ta emot <3
Det är viktigt att du behåller ditt positiva synsätt och gör bra saker, och tänk på att det du sänder ut till universum får du tillbaka. Behåll din positiva attityd, visa tacksamhet och skriv önskelistor.

Några av er får visst meddelanden från era änglar eller era guider just nu. Detta kan vara sifferkombinationer, en fjäder eller ett hjärta på marken mm. Vad det än är var öppen o ta emot. Leta inte efter tecken utan de kommer till dig när det är meningen. Var uppmärksam på vad dessa tecken försöker säga dig.

När det gäller kärlek är det viktigt att du verkligen pratar med din partner och uttrycker dina innersta tankar och känslor så att ni verkligen lär känna varandra. Om det är någon ny betyder det inte att ni behöver rusa fram utan ta det i din takt ni behöver, men prata för det är viktigt. Du kommer upptäcka saker om din partner och kanske se saker från ett annat perspektiv.
Det där med kommunikation är ett återkommande budskap eftersom kommunikation är så viktigt i alla relationer och det är ofta en nödvändighet för att fördjupa en relation.

Må så gott <3
Kram Erika

Miniläggning i kärlek eller nutid/framtid 100 kr
Stor läggning i kärlek eller nutid/framtid/avlägsen framtid 130 kr
Tre glitterkort 75 kr.
ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL ELLER FACEBOOK <3
Om du önskar en personlig läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl: chunchoon@yahoo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *