Reflektera och beslut

Hej alla fina <3

Jag är tillbaka <3 Hur har ni haft det? Hoppas ni har haft det bra. Tack till alla er som fortsätter att läsa min blogg, gillar min sida (Facebook) och som skriver mejl till mig <3 Det värmer så oerhört mycket o ger mig en sådan energi.

Dagens budskap.
Det ser ut som om reflektion är den överliggande energin just nu idag. Det är dags att du tar dig tid för eftertanke o reflektion, vänd dig inåt. Reparera förhållanden. Uppmärksamma dina drömmar o tankar. Meditera. Svaren finns inom dig och väntar på att bli hörda. Skapa den framtid du vill ha. Förlåt de personer och situationer som satt sig fast i ditt inre och läk dina inre sår. Ta reda på vad som fungerar i ditt liv och vad som inte fungerar, släpp det som inte fungerar.
Det är dags att du börjar skapa det liv o framtid du vill ha. Vänta inte utan ta tag i detta nu. Dina änglar finns med dig.

Några av er väntar på ett beslut eller en situation att lösa sig, men änglarna säger att det krävs lite längre tid för detta att lösa sig. Detta gäller extra mycket om andra personers viljor o känslor är inblandade. Det är viktigt att du fortsätter framåt o fortsätter att vara positiv för det kommer lösa sig, men inte än.

Må så gott <3

Kram Erika

Sportlovserbjudande!
Miniläggning i kärlek eller nutid/framtid 80 kr (om ni har en partner behöver jag hens initialer)
Stor kärleksläggning 125 kr (om ni har en partner behöver jag hens initialer)
Bokning görs via Facebook eller mejl(se nedan)
Om du önskar en personlig läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels. Det går också bra att mejla mig chunchoon@yahoo.com

Jag har också en liten grupp på Facebook Tarot Änglar och Andlighet för er som är intresserade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *