Bröllop o överraskning 14/2

Hej alla fina <3

Hur har ni det idag? Alla hjärtans dag ger mig lite blandade känslor. Det är fint att ha en dag i kärlekens tecken o mycket fint som händer idag, men å andra sidan är det minst lika viktigt att visa sin kärlek alla andra dagar också och inte bara den 14:e februari. Uppskattning, komplimanger, kärleksförklaringar behöver vi alla mer än en dag per år.

Dagens budskap handlar om bröllop och förbättring på ett eller annat sätt. Några av er ska gifta er – grattis till er!  Några av er går i giftastankar och undrar om den där speciella personen i ditt liv kommer fria snart. Det kommer fina du <3 Kanske blir det ett frieri idag.
För andra av er kan det handla om att ni är gifta så se till att ni behåller romansen och uppvaktar varandra ibland. För några av er kan det handla om att ni ska på ett bröllop inom en snar framtid och att ni kommer träffa the one där 🙂
Om det nu inte handlar om bröllop så handlar det om en förbättring och fördjupning av en relation vare sig den är ny eller “gammal” 🙂
Oavsett vad så tänk på att din relation behöver omvårdnad och kärlek för att växa och frodas. Ta inte varandra för givet. Du kanske kan göra något extra för din partner eller någon som betyder mycket för dig idag.

Några av er kommer definitivt få en överraskning idag och då menar jag inte bara frieri. Så spännande!

Må så gott. Massor av kärlek till er!

Kram Erika

Mini kärleksläggning 75 kr (vid beställning nämn din partners initialer om du har en)
Stor läggning 125 kr (vid beställning nämn din partners initialer om du har en)
Boka genom att mejla chunchoon@yahoo.com o skriv blogg vid bokning tack. Betalning vid bokning.

För andra läggningar samt priser kontakta mig via min sida på FB
(www.facebook.com/tarotangelslove) eller via mejl: chunchoon@yahoo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *