Jobb o romantik 13/2

Hej alla fina läsare <3

Tack igen för att ni läser, följer bloggen o för att ni gillar min sida på Facebook. Tack till alla er som bokat privata läggningar. Det betyder så mycket att jag får vara en del av era liv för en liten stund – tack för förtroendet <3

Dagens budskap: Jobb och romantik <3

Många av er fokuserar på jobb och karriär, men det är viktigt att ni inte glömmer bort kärleken. Det är bra att ha en balans mellan de båda.  Det kan också vara så att du träffat din partner genom jobbet vilket gör att jobb kan få en central roll i er relation. Kom ihåg att göra saker och prata om annat än jobb. Idag uppmanas ni att gå ut och göra något kul, kanske prova något nytt eller varför inte bara ta en promenad tillsammans och spendera tid tillsammans?

Dina känslor är verkliga och värda att utforska. Detta gäller ju speciellt om du har träffat någon ny partner, men också om du har vissa tvivel angående din nuvarande partner så se till att verkligen ta reda på vad du känner för hen. Du ska följa ditt hjärta och gå dit det leder dig.
Om du har träffat någon som fick ditt hjärta att slå extra fort och änglarna uppmanar dig att ta iniativet till att kontakta hen.
Om du längtar efter mer romantik i ditt liv säger änglarna att det är viktigt att du hjälper dem genom att ta de steg som behövs. Du kan tex ta hand om dig själv också genom att göra något lyxigt. Unna dig något extra. Postiva affirmationer kan hjälpa dig också.

Jag har just nu en lite utlottning på min sida www.facebook.com/tarotangelslove

Gå gärna in där och kommentera om ni vill vara med 🙂

Må så gott <3

Kram Erika

JUST NU!
Ett budskap fr Romantikänglarna 30 kr (vid beställning nämn din partners initialer om du har en)
Mini kärleksläggning 75 kr (vid beställning nämn din partners initialer om du har en)
Stor läggning 125 kr (vid beställning nämn din partners initialer om du har en)
Boka genom att mejla chunchoon@yahoo.com. Betalning vid bokning.

För andra läggningar samt priser kontakta mig via min sida på FB
(www.facebook.com/tarotangelslove) eller via mejl: chunchoon@yahoo.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *